Wednesday, 18 February 2015

LIEBSTER AWARD BY WEIRDO

Seriously terkejut sebab tiba-tiba kena tag dengan weirdo. Lagipun Fatin baru je on blog ni. Haha.

Apa-apa pun TERIMA KASIH WEIRDO sebab sudi tag Fatin 

Now, Fatin akan jawab semua soalan Cik Weirdo kita ni. Tak sabarnya.


 Describe awak orang yang macam mana.

           Okay. *tarik nafas* Hmm.. Fatin ni mula-mula agak pemalu tapi bila dah rapat, gila-gila jugak lebih-lebih lagi dah kenal lama. 

 Awak minat Harry Potter Movie sekuel tak? Kalau minat, character mana awak suka?

  Sebenarnya Fatin tak berapa minat cite Harry Potter tapi tengok jugak la, tu pun separuh. 


 Makanan yang awak dislike.

 Saya tak suka makan benda pelik-pelik. Kebanyakan orang kan suka try makanan yang baru. Tapi Fatin bukan la orang macam tu. Kalau Fatin suka makanan tu, makanan tu je la yang Fatin makan. Pelik kan?


 Awak suka ular ataupun hamster, ataupun golfish, ataupun anak harimau bintang ataupun...

 Saya suka PANDA!! haha. Fatin suka semua binatang tapi yang cute-cute je la macam harimau, kucing, hamster, dan sebagainya. Dulu Fatin pernah bercita-cita nak jadi doktor haiwan.


 Cuba awak bagi list lagu (sikit je tak banyak) yang awak gila-gila suka.

 A thousand years, That Woman (Baek Ji young), Don't say goodbye (Davichi), I wonder if you hurt like me (2AM). Fatin suka lagu yang sedih-sedih. And lagu piano. Ballade Pour Adeline (Richard Clayderman)


 Awak introvert, ambivert, ataupun extrovert?

 Ambivert. Kadang-kadang pemalu tapi mudah bercakap. Gabungan antara sikap introvert dan extrovert.


Alhamdulillah Finally selesai menjawab soalan Cik Weirdo 


Soalan Fatin:

1. Ciri-ciri istimewa awak
2. Awak suka baca novel tak? kenapa?
3. Suka barang branded atau biasa-biasa je?
4. Suka jenis lagu yang macam mana? Balada ke Soul ke Pop ke? Kenapa?
5. Hobi dan cita-cita?
6. Awak introvert, ambivert, ataupun extrovert?

Tag: Zulaiqa , Teena , Aqilah , Nabihah , Yana , Farisha , Que's

Syarat-syarat:

1. Answer the questions
2. Nominate other bloggers
3. Create the questions
4. Notify your nominate


5 comments:

Lulu. M said...

thnksss sbb sudi jwb soalan mengarut dari sy. =')))

Mialia said...

Awak introvert, ambivert, ataupun extrovert?'


ok blur sekejap xD Saya pon cerewet jugak bila makan :P kalau karipap tu mesti karipap kentang je, kalau tergigit karipap sardin tu mmg tak suka gila ^^

Izzati Amira said...

kita suka watak Ron dalam Harry Potter.. sebab comel sangattt.. hahaha... series 1 punya laaa..hoho

Miss Yana said...

Da jwb..sory lmbt..huhu

http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/liebster-award-by-fatin.html

Que Azeera said...

Assalamualaikum.. Dah jawab and sorry late.. baru perasan. hehee

http://vampsq.blogspot.com/2015/03/liebster-award-by-fatin.html

© Copyright 2012 | ALL Right Reserved to Fatin Comel