Wednesday, 29 May 2013

Pesta buku kat PWTC

Ingat tak waktu mengundi hari tu? Haaa.. Waktu tu, fatin cuti sekolah disebabkan mengundi tu lah! Hehe.. Walaupun 5 hari je cuti tetapi ia sangat bermakna buat fatin. Bukan apa, fatin rindu gila kat family lebih-lebih lagi bilik 'kesayangan' fatin tuh. Huhu...
Kat rumah:

Ibu: Angah nak pergi pesta buku tak?
Fatin: Hhmm... (dalam fikiran 'hhmm.. syok ni kalau dapat pegi pesta buku. Nak borong la semua buku kat situ. hehe.. *tersengih sorang-sorang*)
Ibu: Kak Nurul yang ajak. Nanti Abang Fadhil yang tolong hantarkan. 
Fatin: Ohh.. Okay!! No problem.
Ibu: Kejap lagi ibu bagitahu Kak Nurul yang angah ikut.
Fatin pun angguk je.. *Dalam hati berbunga-bunga*

Esoknya, fatin dan kak nurul pun pergi ke PWTC. Pergghhh! Ramai orang woo kat situ tapi kak nurul cakap sekarang ni masih tak ramai sangat sebab orang tengah sekolah dan kerja. Ye la! Fatin datang hari jumaat. Memang la semua orang sekolah dan kerja. Fatin tak boleh bayangkan keadaan kat PWTC waktu hari sabtu. Mesti sesak!! 
Setelah 4 jam ber'shopping', kitaorg pun bawak balik 4 plastik yang dipenuhi dengan buku. Kitaorg beli banyak novel. Fatin beli 4 buah komik. Tu pun untuk abang dan adik Fatin. Kalau fatin tak beli, kang nangis pulak. hehe.. 
Kesimpulannya, kitaorg bershopping sakan!! Kak Nurul punya blog: http://nurulasheqin.blogspot.com/ - Follow la! 

4 comments:

Tia Fatihah said...

ahai. cemburu. hehe.

tia, kalau dapat jumpa kedai buku. ya Allah, mata ni macam lekat dekat semua buku je. mujur sedar poket kering.

siti ZAHARA said...

masuk je kedai buku msti terjah novel dulu..huhuhu..
salam kenalan
saya follow blog fatin,,=)
jemputla ke blog saya nanti ye
sekuntumbungazara.blogspot
time kcih..=)

Anonymous said...

untung larh fatin...

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

© Copyright 2012 | ALL Right Reserved to Fatin Comel