Monday, 16 February 2015

Hayde Jekyll Me Preview

"Hyde Jekyll Me?"
"Cite apa tu?"
"Cite korea ke?"
"Best ke?"
Bertubi-tubi soalan singgah kat blog Fatin ni. Ish3.. Okay, Jom Fatin terangkan pasal cite ni ye.
HYDE JEKYLL ME (2015):
  • MESTI Tengok!!!!!
  • BEST GILA!!!
  • RUGI tak tengok!!!

HYDE JEKYLL ME (2015)

Mengisahkan seorang lelaki bernama Gu Seo Jin - Chaebol generasi ketiga yang menjalankan taman tema Wonder Land. Beliau seolah-olah mempunyai segala-galanya - hensem, bijak, dan kaya. Tetapi Seo -jin mempunyai gangguan identiti yg memisahkan . Apabila kadar hatinya melebihi 150 , personaliti lain muncul , dan tidak seperti biasa sejuk , sinis dan kejam diri Seo -jin itu , Robin adalah jenis , lembut dan mempunyai kompleks penyelamat .

Personaliti ini berpecah bermula 15 tahun yang lalu , dan doktor Seo -jin itu Kang Hee - ae percaya bahawa Robin adalah manifestasi bersalah mengenai kejadian traumatik kemudian . Oleh kerana itu , Seo -jin mengelakkan apa-apa yang mungkin menyebabkan dia mempunyai tindak balas fizikal atau emosi yang kuat yang boleh mencetuskan kemunculan semula Robin , walaupun itu bererti menutup dirinya dari dunia dan vaksinnya apa-apa perhubungan yang bermakna .

Jang Ha Na baru sahaja kembali ke Korea selepas menghabiskan beberapa tahun di Amerika Syarikat dengan Cirque du Soleil .Beliau bersedia untuk mengambil alih sebagai sarkas tuan pertunjukan sarkas di Wonder Land , yang pernah menjadi tarikan utama taman ini .

Rupa-rupanya Gu Seo Jin pernah diselamatkan Jang Ha Na. Maka bermula lah detik-detik percintaan antara mereka.

So, apalagi? Jom tengok!


Pelakon:


HYUN BIN as GU SEO JIN / ROBIN
HAN JI MIN as JANG HA NA
SUNG JOON as YOON TAE JOO
LEE HYE RI as MIN WOO JUNG


Antara babak menarik:


No comments:

© Copyright 2012 | ALL Right Reserved to Fatin Comel