Saturday, 2 January 2016

Dilwale (2015) Free Download and Watch Online.


Kali ini Fatin nak share dengan korang semua link untuk men'download' cite yang tengah pemes sekarang iaitu 


DILWALE (2015)

dilwale

OKaylah... Fatin straightforwad. Malas nak cakap pasal sinopsis, casts dan sebagainya. Mesti berlambak kat google tu.

NOW!!! Fatin nak share linknyaa.... Tekan sekaranggg! Sebelum terlambat!


WATCH ONLINE


DOWNLOAD (PencuriMovie)
Untuk yang malas nk keluar banyak ads. Korang boleh tekan 3 link kat bawah ni untuk download.
- Filerev 
*korg tekan 'FREE DOWNLOAD' kotak warna biru. Then tekan 'DOWNLOAD FILE'* 

- Uptobox
*tekan 'CREATE DOWNLOAD LINK' kotak warna hijau. Then tekan 'CLICK HERE TO START YOUR DOWNLOAD'*

- ClickNUopen
*Tekan 'FREE DOWNLOAD' kotak warna hijau. Then tunggu beberapa saat, dah habis. Pastu tekan 'CREATE DOWNLOAD LINK'. Pastu tekan 'CLICK HERE TO START YOUR DOWNLOAD'*


SUBTITLE MALAY


SUBTITLE ENGLISH


*kalau ada kerosakan, sila komen dibawah yee.. Jangan malu jangan segan*
Credit: PencuriMovie, Subscene

3 comments:

najwa zahid said...

sedang dload. hrap x de problem

najwa zahid said...

x dpt nk dload. mslh internet ke apa xtau lah. sya tgok online je. tq tau

Syamsid Dhuha said...

Wah thank you ! :D

© Copyright 2012 | ALL Right Reserved to Fatin Comel